NCO Financial Services

NCO Financial Services

NCO Financial Services

Hot

Thursday, December 28, 2017

NCO Financial Services

December 28, 2017 0

Salah siji saka dhuwit sing ana hubungane karo organisasi lan perusahaan yaiku entitas bisnis outsourcing (BPO). Pamrentah iki nyedhiyakake organisasi lan perusahaan kanthi kerangka sing bisa njalin hubungan karo para pelanggan babagan prakara sing beda-beda, contone, pengumpulan kredit, dhukungan khusus, lan liya-liyane. Organisasi sing menehi administrasi iki minangka aturan nyiyapake fokus kontak ing ngendi spesialis dijaluk kanggo njaga sambungan baku customer antarane organisasi sing nggunakake administrasi iki lan sing tuku saka wong-wong mau.

Kasus organisasi kasebut yaiku NCO Financial Services Company, sing nyedhiyakake macem-macem macem-macem administrasi kanggo pelanggan. Iku titik banget organisasi iki banget lawas wolung puluh taun kanggo nyuda biaya kerja customer, nambah income, lan ningkatake kemampuan organisasi pelanggan. NCO Financial Services nduwe sistem kontak sing akeh fokus ing negara-negara sing beda-beda. Pamrentah-pamrentah sing penting sing dilayani kasebut ana ing sangisoré klasifikasi: Keuangan lan Akuntansi, Customer Relationship Management, lan Back Office.

Unit Finansial lan Akuntansi nawarake modal paling larang ing penyelesaian koneksi klien sing ora cukup, sing nyakup akumulasi kesepakatan sing wis kedadeyan. Ing kelas iki, administrasi tartamtu, ing Unit Manajemen Receivable Account. Unit iki bakal nduweni kapasitas kanggo mbantu bisnis sampeyan ngumpulake komitmen amarga wis dilarang lan salah tindak pidana ing cicilan pelanggan. Administrasi beda miturut Unit Keuangan lan Akuntansi yaiku Manajemen Portofolio lan Unit Koleksi.

NCO Financial Services uga njamin yen sesambetan klien ditampa liwat Customer Relationship Management Unit, sing njamin pelanggan bakal duwe admittance kanggo dhukungan khusus lan data sing bener bab ijol-ijolan kanthi liwat upaya inbound lan outbound. Administrasi iki bisa uga menehi panggung kanggo organisasi sampeyan kanggo mbangun tawaran sampeyan, minangka upaya panggilan njaba ngembangake akrab karo item sampeyan.

Unit Back Office bakal duwe kapasitas kanggo mbantu organisasi sampeyan ing panyuwunan nyiyapake kabutuhan karo gegayutan karo tawaran sing digawe liwat panggilan metu. Apa maneh, NCO Financial Services uga bakal mbantu sampeyan nganggo alat cicilan ing organisasi sampeyan lan sanajan uga masalah yen dialami.

Organisasi duwe macem-macem syarat kanggo gawe marem babagan tetep njaga sambungan klien; iku banjur banget nemen nyadari yen ana kerangka lan asosiasi sing bisa diakses, contone, Layanan Keuangan NCO. Layanan Financial NFO bisa mbantu organisasi kanthi kebutuhan kasebut kanthi menehi administrasi outsourcing bisnis sing menarik.
Read More